DREAM KEBAB

DREAM KEBAB om te dromen zo lekker

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 501 beoordelingen
10 dec 2018 om 20:15 Lang gewacht
3 dec 2018 om 8:54 Weer heerlijk zoals altijd, vriendelijke bezorger. Had er een red bull bij besteld die zat er jammer genoeg niet bij, wel voor betaald.
2 dec 2018 om 20:23 Lekker , warm en precies op tijd bezorgd . Aanrader
30 nov 2018 om 20:56 patat nu goed. eten goed. vriendelijke bezorger.
24 nov 2018 om 13:57 bezorging was precies op afgesproken tijd.
17 nov 2018 om 23:47 Het was lekker alleen iets te veel patat bij de kapsalon en vriendelijke bezorger
15 nov 2018 om 21:17 Bestelling 17.50u geplaatst en na 3x bellen kwam de bestelling om 19.35u binnen. Ook bij opmerkingen genoteerd dat er geen sambal in het eten moest, helaas zat dit er toch in.
13 nov 2018 om 14:36 Heerlijk eten maar bezorgingstijd mag wat korter.. ik woon nota bene in hetzelfde dorp.
9 nov 2018 om 21:03 Het is nu de tweede keer gebeurd dat het fout gaat en we hadden meer dan 1,5 uur moesten wachten op de bezorging. Ik ben zelf op fiets gegaan naar je zaakom een klacht in te dienen dat we nog steeds de bestelling niet hadden ontvangen bij thuis.
9 nov 2018 om 20:42 Het eten kwam koud aan. En later dan ze hadden aangegeven
9 nov 2018 om 19:54 Eten was lauw en zout. De frites slap. Voor 28 euro een matige hoeveelheid eten. Redelijke hoeveelheid vlees, zeer weinig frites en salade. Niet voor herhaling vatbaar.
5 nov 2018 om 5:10 Bij onze bestelling miste het drinken. Direct gebeld dat dit niet meegeleverd is. Kreeg te horen dat ze nu gesloten waren.