DREAM KEBAB1 VOORHOUT

DREAM KEBAB1 VOORHOUT om te dromen zo lekker

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 546 beoordelingen
14 feb 2019 om 18:47 Eten is GOED maar ze komen ALTIJD te laat
10 feb 2019 om 19:38 Bij opmerkingen gezet wat we NIET wouden en het zat er gewoon op..
10 feb 2019 om 19:03 Duurde te lang en alles was lauw
9 feb 2019 om 19:55 Had wel warmer mogen zijn!!
8 feb 2019 om 19:33 Eten was top, bezorging langer dan verwacht.
5 feb 2019 om 13:39 It was nice food, but we ordered an hour in advance 18:00 for 19.05 and still got it an hour later then the planed delivery time 20:00 we could finally enjoy our dinner!
4 feb 2019 om 20:11 Bezorgtijd was bijna een uur. Erg lang voor de maandag.
27 jan 2019 om 19:34 Het duurde anderhalfuur tot dat we onze bestelling kregen. Toen het eindelijk kwam was de bestelling niet compleet. Telefonisch niet bereikbaar. Eten lauw. Patat was taai.
26 jan 2019 om 20:42 Goed gegeten met als de volgende keer was het ook goed alleen mis een pita broodtje bij de schotel heb lekker gegeten
25 jan 2019 om 19:50 Na meer dan een uur lauwe shoarma en een paar zompige koude frietjes. Vervolgens bij telefonische klacht zeer slecht verstaanbare persoon die ons afscheepte dat we vanwege drukte niet mogen zeuren en ons een zak warme friet nabezorgde. Afrader!!!!
25 jan 2019 om 16:08 alles naar wens
14 jan 2019 om 7:55 Bestelling was te laat en eten was koud, kon zo de vuilnisbak in. Nooit meer.....